İZMİR / MENEMEN - Menemen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

Okulumuz Motorlu araçlar Teknolojisi Alanının AVEK Otomotiv A.Ş.ile 2024 yılının başından itibaren Eğitimde işbirliği protokolü imzalamış olup, öğrencilerimiz haftanın belirli günlerinde eğitimlerini iş yerinde uygulamalı olarak AVEK Otomotiv A.Ş.^de yapmaktadır.Bu protokol kapsamında İlçe MEM Şube Müdürümüz Necmettin POLAT ile beraber AVEK firmasına ziyarette bulunarak öğrencilerimizin çalışma şartlarını yerinde inceledik.Tamamen öğrencilerimizin yararına olan bu çalışmada emeği geçen değerli öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuza İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Muharrem Bayındır ziyarette bulunmuştur.Okul idaresi ve bölüm şefleri ile istişarelerde bulunarak,okulumuzun ihtiyaçları konusunda bilgiler almıştır.Yeni yapılacak okul binamızın okulumuz öğrencilerinin yararına olacağını belirtmiştir.Okulumuza yapmış oldukları ziyaretleriyle bizleri onurlandıran ve desteğini esirgemeyen sayın müdürümüze teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Tanıtım Komisyonu ,tanıtım gezilerine devam etmektedir.Komisyon üyesi öğretmenlerimiz okulumuzun tanıtımı için oldukça yoğun bir şekilde çalışarak ,gelecek yıl öğrenci sayımızı artırmaya yönelik ,ilgi çekici sunumlar yapmaktadır. Komisyon üyelerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.Komisyonlarımızın tanıtıma gittkleri okullardaki idareci arkadaşlara ve öğretmnelere de göstermiş oldukları destek için teşekkürü borç biliriz.Meslek Lisesi CAN'dır diyerek çıktığımız bu tanıtım çalışmaları okulumuza gelecek öğrenci sayımızın artmasına katkıda bulunacağına inanıyoruz.Eğitimde kaybedilecek hiçbir fert toktur,her bireye yetenek ve imkanları için fırstalar sunulmalıdır......

Şbt

Menemen MTAL Meslek Tanıtım Komisyonu bölümleri tanıtmak amacıyla Menemen de bulunan ortaokulları ziyaret etmeye başlamıştır.Miyase İnceer Ortaokulu,Cumhuriyet Ortaokulu,Asarlık Toki Ortaokulu,100.Yıl Ortaokulu,80.Yıl Ortaokulu,Şehit Er Serdar Amak Ortaokulu,Gazi Ortaokulu öğrencilerine okulumuzu tanıttık.Okul tanıtım gezilerimizde görev alan tanıtım komisyon üyelerimize ve ziyarette bulunduğumuz okullarda bizleri karşılayıp destek veren idareci ve öğretmenelrimize teşekkür ederiz.Okul tanıtım gezilerimiz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün planlamaları doğrultusunda devam edecektir.

2024 2.DÖNEM DERS PROGRAMI

Şbt

TEKNOFEST 2024’te Toplam 85 Milyon TL Ödül ve Maddi Destek!

TEKNOFEST 2024 teknoloji yarışmalarına başvurular başladı. Yeni adresi Adana olan TEKNOFEST heyecanı 85 Milyon TL ödül ve malzeme desteğiyle kaldığı yerden devam ediyor.

Prestijli yarışmalarda, yüksek performanslı projelerle “Gelecek Sensin”